Писателят Иво Сиромахов с майтапчийски пост в социалните мрежи за олиото

...
</TD
>Писателят Иво Сиромахов с майтапчийски пост в социалните мрежи за олиото
Коментари Харесай

Сиромахов: Бесен съм! Научих, че олиото в Сърбия е с четири стотинки по-евтино, отколкото в България

Писателят Иво Сиромахов с майтапчийски пост в социалните мрежи за олиото в Сърбия. Той " преди малко е научи ", че там е с четири стотинки по-евтино, в сравнение с в България:

Току-що научих, че олиото в Сърбия е с четири стотинки по-евтино, в сравнение с в България. Бесен съм!

Средностатистическият българин изпива по към триста литра олио годишно. Чукни го по четири стотинки, това са 12 лв. годишно, които тия нарушители ограбват от всеки българин. Това е обеден грабеж!

Да не приказваме, че в Сърбия заплатите са доста по-високи от тукашните. Имам един братовчед Сретан, който е комшия на лелята на Джокович. Много земна жена, вика Сретан, постоянно поздравява и се държи като елементарен човек. Та лелята на Джокович споделила на Сретан, че заплатата на Джокович била незнамсиколко. Смятай! Къде са сърбите, къде сме ние…

Добре че Пепи Станоев ме светна на една спекулация по какъв начин да не употребявам олио. Вика: като отидеш в сервиза да ти сменят маслото на колата, им кажи тва остарялото отработено масло да не го изхвърлят, ами да го наточат в една тубичка.

И като се прибереш у вас, наливаш го във фритюрника и то си работи още една година – да си пържиш в него картофки, тиквички, мекици, бухти – квото ти е кеф!

Ми тва масло по този начин или другояче си си го платил, за кво да им го оставяш на тия мошеници в сервиза.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР